domingo, 18 de noviembre de 2007

UBSA - Maristes Ademar

A banda de tot felicitem a l'UBSA perquè ja té quasi totes les opcions d'anar a A1

El partit va ser molt interessant com ja es veia venir, pocs punts, no molt bon bàsquet i al final ventatge pels de sant Adrià per 4, 57-61.

Al 1er quart tot va anar com estava previst però amb un lleuger aventatge pels de Badalona.

Al 2on quart la cosa seguia igual l'Ademar guanyava per 4 i la cosa semblava que ens anava bé.

Ja després del descans al 3er quart la cosa es va pusar difícil 41-41 i ja es notava la tensió a la pista, i els jugadors ja cometien errors degut al cansament i a la pressió.

Al final es va decidir tot a l'últim quart i encara més als últims 3 miuts anàva la cosa molt magre, perdíem de 9 però amb un últim esforç els jugadors de l'Ademar van agafar la responsabilitat ofensiva i defensiva i es van posar a tres, i a falta de 12 segons va haver una falta sobre el número 19 de l'UBSA que tots pensant en que fallaria els dos va anotar un i la cosa es va posar més dificil. A continuació va haver-hi una última pilota molt difícil d'aprofitar i el marcador va acabar en -4 per l'Ademar.

La cosa ja està pràcticament impossible per classificar-se, però ja sense res a perdre anirem a totes vs Mataró i després Círcol, per demostrar que som un equip amb la qualitat d'un de A1.