domingo, 30 de diciembre de 2007

Crònica del torneig de nadal de Sant Just

Guinardo - Ademar.

Va ser un partit fàcil per part de l’Ademar vam dominar des d’un bon inici. Tot i que el nostre rival no era de molt nivell vam saber respectar-lo i seguir treballant durant els 32 minuts. Era important que ja contra Valldemia i Argentona ens vam adaptar al seu ritme de joc i vam acabar fent partits mediocres.

El resultat final de 56 a 6 va ser el més clar de tot el torneig.

L’equip va sortir motivat i semblava que tenia ganes d’emportar-se el torneig. Era un dia llarg i vam començar fent les coses bé!

A nivell personal, ja que mai em deixen fer cròniques vaig poder anotar 4 punts i protagonitzar d’altres accions espectaculars que per poc no van entrar!

Una salutació,

Aitor 8.

Roser- Ademar.
El partit Maristes Ademar Roser va acabar en un 68-26 a favor dels badalonins.
Aquell partit , tot i la còmode diferencia a favor nostre (de 42 punts) va
resultar molt útil, va servir per corre més al contratac, cosa que en els anteriors partits de lliga no es veia i això ens era perjudicial, perque els nostre joc es basa en corre al contratac. Vem fer una gran quantitat de punts de correr al contratac.
No vem estar molt bé en el rebot, en això vem patir, tenim un equip que per mitxja es baixa i això a l’hora de agafar els rebots es veu, peró els nostres pívots feien el que podien, alers es van involucrar i vem aconseguir ajudar-los en aquest aspecte.
Ells tenien gent més alta que nosaltres, vem tindre una defensa força bona en el 1X1, vem estar molt intensos i aixó va generar males accions seves i contratac a favor nostre. Els alers de el Roser tenien molt bona defensa als nostres alers.
En general crec que vem fer molt bon partit.
Luca

Grup Barna- Ademar.

El partit contra el Grup Barna va ser interessant. Vam estar molt ensertats, vam saber jugar bé fins els últims minuts, la defensa va ser dura quasi tot el partit. Penso que si defensavem fort i sortiem bé el contraatac els podríem guanyar. El partit va estar molt igualat tota l'estona.

Al final el vam perdre de set però nosaltres vam estar contents del joc que havíem millorat. Al final vam passar a la final.
ADRIÀ M.

Joventut Badalona- Ademar.

Hem començat el partit fluixos tant la Penya com Ademar amb la conseqüència que hem acabat el primer quart dos punts abaix 8-10.

Al segon quart el partit s’ha posat mes emocionant així que hem acabat amb un aventatge a favor de Maristes de dos punts 22-20.

Al inici del tercer quart hem marcat la diferència que ens permetria guanyar el partit si manteníem la intensitat defensiva durant tot l’enfrontament, amb un avantatge de 15 punts a favor nostre 41-26.

A l’última part em baixat el ritme defensiu però hem pogut fer un parcial de 57-36 i acabar el partit guanyant, per poder disputar les finals contra l’hospitalet.
Cal destacar l’aportació de la banqueta durant tot el partit i aquí hos posso algunes anotacions: Enric-10(9pts)Luca-15(8pts)Marc-23(13pts)

Marc Sanglas.

Hospitalet- Ademar.

Va ser la final del torneig, i tenim que felicitar a l'Hospi que va sapiguer dominar el temps partit però l'Ademar també va estar molt competitiu.
Al 1er quart l'Hospi va començar al 100% i s'ho va posar molt difícil a l'Ademar.
Al 2on quart l'Ademar va reaccionar però encara seguia per darrere de l'Hospi.
Després de la 1a part l'Ademar intentava arreclar el marcador però amb una jugada un tant rigurosa van pitar una falta en atac a Marc Sanglas que ens va perjudicar en el rebot.
Al 4t quart vam intentar una pressió a tota la pista que encara es té que millorar i llavors quan ens apropavem al marcador van haver-hi 2 expulsions més, Roger i Enric que ens va anular el rebot i també en contraatac.
Va ser una final molt intensa i que podríem haver guanyat, però tenim que seguir millorant.