sábado, 28 de febrero de 2009

ENHORABONA.

Felicitats maristes pel partit que heu fet i felicitats sant pep per ser un rival tan competitiu. La veritat es que l´entrenador de sant pep han encertat de ple en el seu plantejament durant dos quarts. La seva presio ens ha fet perdre moltes pilotes de sortida del que es habitual i el jugar amb un fals "5" per fora, feia que el dani tingues que sortir creant forats dins la zona que han sabut aprofitar molt be especialment en luca. La veritat es que tot pintava malament 11 onze punts per sota i l´arbitre amb ganes d´erigir-se en protagonista. Pero aquesta temporada el nostre equip esta cridat a fer grans coses i els rivals no poden relaxar-se fins que es pita el final del partit. El tercer quart heu posat la quinta i heu remontat el marcador tornan a demostrar el per que de la vostra clasificacio. Tambe em pogut gaudir que l´arbitre s´ha pres un kit-kat. I ha arrivat el 4º quart en el que podiem haver estat mes tranquils i no tan ansiosos per fer punts, el resultat ha sigut de prorroga pero haguessim pogut controlar-ho millor. Quaranta minuts i taules, no s´esperava menys d´aquest partit. Pero nosaltres tenim gasolina de 98 octans i hem fet un strip al sant pep de 8 a 2 a la prorroga. Victoria final de maristes que ha fet un gran partit, recolzats per uns pares,mares,familiars,amics i gent del basquet que han donat molt de suport a l´equip durant tot el partit i sobretot soroll. El tourmalet ha acabat amb el balanç positiu de 5 victories i 0 derrotes. Enhorabona !!!.