sábado, 3 de noviembre de 2007

Maristes Valldemia - Maristes Ademar

Ha estat un partit amb clar avantatge per part nostre, amb un parcial d’inici de 0-20, però ens hem relaxat una mica en defensa, i hem acabat el primer quart amb un 7-31.

Al segon quart hem baixat la intensitat, i no hem aconseguit distanciar-nos tant com al primer quart, ni tancar el marcador.

Hi ha agut moments de “pàjara”, però hem sabut reaccionar bé. Hem acabat uns 40 amunt (+ o -). Al tercer quart hem sortit molt fluixos, però al cap de tres bàsquets seus, en Dani ha demanat temps, i hem reaccionat molt bé, cosa que ha fet que tanquéssim marcador amb un 27-78.
L’últim quart no ha sigut tant intens, però, ha servit una mica d’entrenament de situacions, per a posar-les en pràctica en altres partits. Ha sigut un partit bastant bo per part nostra, però amb alguns problemes en defensa que s’han d’arreglar.Cal dir que al Valldemia li faltaven jugadors, i algun d’ells era de les estrelles de l’equip, però tenim un 2-2, i a l’espera del Círcol-Ubsa demà a la plana a les 7:00.