domingo, 15 de febrero de 2009

Crònica del partit Ademar - Granollers

Aquest dissabte hem vist un dels partits més interessants jugats a la Plana, el Granollers ha estat un dur rival i hem comprovat que és un gran equip amb un nivell tècnic alt.

El partit ha estat molt disputat, les defenses s'han imposat als atacs i als de Badalona els ha constat anar-se en el marcador fins als 13 punts de diferència del final del partit.

El primer quart ha estat per al nostre equip, el marcador tres dalt per al Ademar(16-13), complicat quart, el Granollers ha defensat amb molta intensitat i l'Ademar no aconseguia un avantatge clar.

En el segon quart el Granollers s'ha imposat per un sol punt (17-18), deixant el marcador en un 33 a 31 per a anar-se al descans.

La sensació era que el partit seria disputat fins al final i que caldria treballar molt dur per a aconseguir una nova victòria. Què passaria en el tercer quart?.
Aquesta és la pregunta que ens fèiem tots en el descans.

En el tercer quart els de Badalona van sortir molt concentrats, jugant ràpid i sortint al contraatac superant al Granollers clarament, deixant un marcador de (24-12) i un resultat global de 57 a 43. Més 14 punts que semblaven ser definitius però el Granollers no estava disposat a llençar la tovallola, va treballar molt per a reduir la diferència, sorprenent en algunes fases del quart als de Badalona, sobretot en algunes jugades bé treballades com l'última del partit a pocs segons del final que van aconseguir fer-la a la perfecció ficant un triple deixant el marcador en 71-58 i el quart en un (14-15).

Un partit més amb victòria, però no ens enganyem, una victòria treballada i merescuda, cal tornar a felicitar a l'equip pel seu treball i esforç, per la seva superació en moments difícils. Ara toca treballar aquesta setmana per a preparar el partit del dissabte, ens espera el Guinardo que segur que va prendre bona nota ja que ens van visitar i van poder veure el partit contra el Granollers.

1,2,3 Ademar!

Manuel Nogales

PER FI, LA FOTO DEL EQUIP TEMPORADA 2008-2009

Seqüència del partit ADEMAR vs GRANOLLERS

XARRUP DE LLIMONA.

HEM TORNAT A GUANYAR, AQUESTA VEGADA AMB MES DIFICULTATS PER QUE EL RIVAL ERA MES COMPLICAT. PERO SEGUIM SUMAN, SEGUIM TENIM L´ESTRELLA DE CARA O AQUEST PUNT DIFERENT D´ALTRES EQUIPS QUAN LES COSES ES COMPLICAN.
DURAN LA PRIMERA VOLTA, ELS PARES COMENTAVEN QUE ENS ELS PARTITS DE SEGONA VOLTA ELS NOSTRES RIVALS SORTIRIEN AMB MOLTES GANES DE DERROTAR-NOS PERO NO PODEN. EL TOURMALET VA BE ( CALELLA, SABADELL I GRANOLLERS ), ARA TOCA UN XARRUP DE LLIMONA PER PAIR EL DINAR ( GUINARDO ) PERQUE DESPRES TENIM UN BON ENTRECOT ( SANT PEP ). NO VAL A BADAR AMB EL GUINARDO, EL SEU CAMP ES MOLT REDUIT I ES UN EQUIP RAPID I ENS GUANYABA MOLT BE L´ESQUENA AL CONTRAATAC. MOLT DE CONTE AMB AIXO. I PER ACABAR NOMES US DIRE UNA COSA I VULL QUE AGAFEU L´ENTONACIO NECESARIA DE LA NOVA CANÇO: !!! GUTI GRABALO, GUTI GRABALO......GUTI GRABALOOOO !!!.