domingo, 25 de noviembre de 2007

Maristes Ademar - Mataró

Partit molt interessant qué va acabar amb un lleuger aventatge pels del maresme, i va estar marcat per l'acert en tirs de 3 a 5 metres del Mataró a l'ultim quart.

Durant quasi tot el match, concretament 3 quarts, Ademar va estar per davant i portant la iniciativa del partit.

Al 1er quart l'Ademar va acabar amb 5 de ventatge i va començar molt fort sobretot en defensa, fent jugar al Mataró atacs llargs i amb poca precisió.

Durant tot el primer quart es van fer pocs punts cosa que afavoria a l'Ademar.

Al 2on quart la cosa anava bé pels badalonins, 10 de ventatge, el Mataró eclipsat no responia fins que l'arbitre va pitar el final de la primera part. L'Ademar molt ben organitzat va anar al vestuari amb certes cares d'alegria i aspirant a tot.

Al 3er quart tot es va igualar, els de Mataró van agafar embrenzida i van posar-se a laltura del joc el qual s'esperava. Es va acabar amb igualtat al marcador, es decidiria tot a l'ultim quart.

Al 4t quart el joc es va decantar cap als grocs, l'Ademar no estava tan acertat com el Mataró i això es va notar, vam fallar sota l'aro i vam perdre moltes pilotes, tot això va provocar que els del maresme molt mes encertats arribessin a tindre una aventatge de 12 punts que després es va reduir a 7, acabant el partit 54 - 61

Nosaltres podem estar satisfets del treball que hem fet, tenim que aprendre a tenir més sang freda en certs moments i mai perdre l'esperança de victòria. És un bon partit per agafar experiència dels moments viscuts a pista.