viernes, 22 de mayo de 2009

MARISTES SE´N VA DE....FASES.

Ho haveu vist ? Maristes se´n va de fases. Ara ve lo bo. Ara ve el resultat de l´esforç de molts mesos de entrenaments, de suor, molta suor que ha valgut la pena, de partits intensos, de victories de gran merit i tambe alguna derrota sense importancia. Ara recollireu el premi sigui quin sigui per que nosaltres hem arribat a on voliem i d´altres s´han quedat pel cami. Ens heu fet vibrar duran tota la temporada i ara gaudirem d´uns partits que desitjo siguin inolvidables per a vosaltres. Pero... ja que hem arribat, desitjaria que tan aquest dissabte com diumenge doneu el 100x100 i poguem classificar-nos per a la final four de Manresa.
Tenim de rival a l´Hospi que no ens ho posara facil, encara que jo confio en l´equip i que sabreu posar els cinc sentits tan al seu camp com a Casagemes. Tenim 80 minuts de bon basquet i d´emocions fortes que espero tinguin final feliç.
De totes maneres us vull felicitar pel bon treball que heu fet i tambe la tasca dels entrenadors que ens han portat a on estem ara. I encara que en algun moment dels partits no estigueu encertats nomes us cal mirar a les grades on els vostres pares i familiars son els primers fans i animadors vostres. Alla trobareu l´ale que us falti. Que tingueu molta sort i que ens emportem la victoria, gracies.

Avantmatx

Hola de nou, retornem a la competició després de dues setmanes.
Del partit anterior contra el Círcol us felicito per l´actitut però també us haig de dir que aquesta bona actitut va ser una mica intermitent, va haver-hi moments molt bons, de molta intensitat, sobretot al tercer quart però molts dubtes sobretot a l´ultim quart que ens van fer estar molt poc encertats. De totes formes, un partit emocionant on la moneda va tornar a caure creu i sincerament crec, que una mica ens ho varem buscar. S´ha d´intentar aprofitar tots i cada un dels moments a pista per donar-ho tot i si finalment no surt bé, llavors si sabrem que l´equip que ens ha guanyat ha estat superior i no hem pogut fer res mes.
Ara toca l´Hospitalet, es un premi a la bona temporada que heu fet i la possibilitat de continuar competint i perllongant-la. Aprofiteu cada segon estant a pista per donar lo millor, tant individual com col.lectivament, un equip guanya o perd unit i estar units esforçant-se tots es una gran sensació. Saber que el teu company està fent tot el que pot, t´anima a tu a donar tot el que pots i quant mes es veu això es defensant, que es una part menys vistosa pero la mes efectiva i necessaria i la que dona la major part de l´exit.
Recordeu també que cada acció defensiva i ofensiva son importants perque aquest partit dura 80 minuts, 40 a Hospitalet i 40 a Badalona, així que qualsevol aventatge o desaventatge no s´acava amb el primer partit. Si es pot ficar un basquet més o fer una bona defensa, tot suma i per això que cal aprofitar cada instant.
Esteu ben preparats, perque ho heu demostrat. Així que tingueu confiança, poseu màxim esforç i intensitat, ajudeu-se entre vosaltres com sabeu fer i també esportivitat.