domingo, 1 de febrero de 2009

Ademar-Gavà

Partit amb una diferència molt gran entre els dos equips, primer de tot, felicitar l'actitud dels jugadors del Gavà pel seu comportament a pista i sempre donant el màxim de les seves possibilitats.

Nomès començar els locals, vam començar amb una bona pressió a camp d'atac que ens va fer robar boles i fer bàsquets fàcils, es va acabar 39-4, que ja va marcar nomès començar com acabaria el partit.

Al segon quart l'Ademar va seguir amb la mateixa dinàmica i al Gavà els hi costava molt passar de mig del camp cosa que va afavorir molt en l'anotació del partit per part dels de badalona. 35-6 per un 74-10 al descans.

Després del descans ja al tercer quart, va ser una calca del que va passar abans de la mitja part nosaltres no afluixavem i vam tornar a acabar 35-6 per un 109-16 al final del tercer quart.

A l'últim quart degut al cansanci a l'acomodament l'Ademar no va donar el seu 100% tot i així vam acabar el quart 21-11 per un 130-27 al final del partit.

Aquest partit ens a ensenyat una cosa, que es el donar-ho tot encara que vagis perdent sabent que no ho pots remontar, i això ens ho hem d'aplicar perquè tard o d'hora ens tocarà anar abaix del marcador i s'haurà de donar-ho tot igual que quan anem guanyant.

Això ho dic no tan sols per la penya o sant josep, sinó per altres equips com granollers, sabadell, UBSA, almeda etc. Que ens donaran molta guerra començant per aquest cap de setmana que toca sabadell i que hem de donar el 200% perque sabem que tots els equips ara volen anar a pels capdavanters de la lliga.