domingo, 12 de febrero de 2012

Partit Ademar Vs Manresa

La Plana, 12 de febrer (Santa Eulàlia), 17’30h. una altra tarda de diumenge de les que creen afició. S’enfronten dos equips amb una llarga història i dues aficions entregades, els Maristes Ademar i el Manresa que ocupen a la classificació el cinquè i sisè lloc respectivament, més emoció impossible !!!.
Però abans de començar, coneixem una mica més el nostre contrincant. Per això he demanat l’ajut del meu nebot, en Cesc Escolà,  que havia jugat a diferents categories del Manresa. Els seus comentaris ens poden donar una idea de la grandesa d’aquest equip: “ La filosofia del bàsquet base a Manresa s’ha basat gairebé sempre en la confiança cap als més joves, en el coratge a pista i la humilitat fora de la mateixa. Dels equips inferiors del Nou Congost han sortit gran quantitat de jugadors i entrenadors que en aquest moment estan jugant a la màxima competició estatal. Més de 250 joves nodreixen la base del Manresa, un club que té en l’afició un dels seus pilars fonamentals; a la ciutat es respira bàsquet. Els aficionats al Manresa han demostrat sempre tenir passió per uns colors i estar preparats per patir, per lluitar i per no conjugar mai el verb rendir-se”. Bé doncs, contra aquest equip és amb qui ens mirem avui les cares. Comença l’espectacle !!!.
PRIMER QUART.-
A les 17’45h. comença el partit. Inici molt igualat, l’Ademar no té encert anotador i cal seguir treballant en defensa. El Manresa té més encert, però tot i així acaba el quart 20-24.
SEGON QUART.-
L’Ademar surt molt fort i tot el quart va per davant. Ha millorat en defensa i encert en el tir sobretot de 3. El Manresa no es queda enrere. Acaba el quart 49-41. L’Ademar ha fet aquest quart 29 punts i el Manresa 17.
Ha estat una primera part molt emocionant i igualada amb dos grans equips que estan demostrant un alt nivell de joc i fair play.
TERCER QUART.-
El Manresa ha començat aquest quart molt fort en defensa, però l’Ademar no es deixa intimidar i va de menys a més. Acaba el quart 66-58, aquest quart han empatat a punts, 17 cadascun.
QUART QUART.-
El Manresa defensa molt bé i ha tingut encert en triples. L’ademar no ha tingut un joc clar en atac. A 2 segons pel final van 87-87 i té la pilota el Manresa. Acaba el quart amb empat i van a la pròrroga.

PRÒRROGA.-.
Els dos equips segueixen igualats, però el Manresa té més encert en el tir. Acaba la pròrroga 99-103.
Ha estat un partit preciós ple de jugades de gran nivell. Felicitats als dos equips doncs hagués pogut guanyar qualsevol dels dos. Avui hem gaudit del basquet. Moltes gràcies nois, i enhorabona al Manresa per haver guanyat.