sábado, 13 de septiembre de 2008

Maristes Ademar Sant Andreu Natzaret

Ademar vs Natzaret

Partit bastant dolent per nosaltres a la primera part, no vam saber jugar al nostre joc, és a dir, el contraatac. Ells degut a que eren un any més grans també tenien més avantatges en el rebot i teniem que bloquejar molt bé per que no ens agafessin ningun rebot.
A la segona meitat vam espavilar, i amb un joc un tant més ràpid vam saber anotar i apropar-nos al marcador que estava en clar desavantatge pel nostre equip. Tot i això al final vam acabar perdent per 5 punts 69 a 74.
A aquest partit també van haver-hi absències, en aquest cas les dues de ahir sumant la del Jordi , la d’en Javi perquè tenia petites molèsties al turmell, i per últim la d'en Marc Illescas que nomes va poder jugar uns minuts degut a problemes als genolls

Enric i Àlex.

Maristes Ademar - CB Cornellà

Ademar vs Cornella

Va ser un partit igualat,tot i que al cornellà tenia mes alçada i podía competir més el rebot. L’equip rival, jugaven bé el 5 x 5 en estàtic, i nosaltres hauríem d’haver fet més contraatacs per no haver perdut el partit. El partit en si va ser entretingut però al final s’ens van escapar del marcador i vam acabar encaixant una derrota per 16 punts, 70 a 86.
Cal comptar amb l’absència d’ en Marc Sanglas degut a que tenia molèsties al turmell, i també la d’en Marc Fernàndez perquè li feia mal la cama i no va poder assistir al partit.