domingo, 16 de octubre de 2011

Partit Sant Gervasi Vs Ademar

Avui diumenge 16 d’octubre anem a jugar a Mollet del Vallès contra el Sant Gervasi.
Molts de nosaltres només coneixem Mollet com la ciutat que acull l’Escola de Policia de Catalunya,  però Mollet és molt més. Mollet és una ciutat d’uns 52.000 habitants situada a la comarca del Vallès Oriental. Té unes zones molt emblemàtiques com el Parc dels Colors, obra del gran arquitecte Enric Miralles, Les Rambles, la plaça Prat de la Riba amb una font modernista, l’antic Ajuntament, i molts altres racons i raconets dels que podrem gaudir si fem una passejada abans de l’encontre. Acompanyar als fills a aquests partits ens permet conèixer una mica més zones de Catalunya que d’un altre manera ni trepitjaríem.

Avui s’enfronta el primer classificat, els Maristes Ademar, i el darrer classificat, el Sant Gervasi. En principi ha de ser un partit tranquil per l’Ademar, però en basquet no se sap mai. A les 11:15 comença el partit.

Primer quart.- Els tres primers minuts, el Sant Gervasi comença  atacant i molt concentrat fent un parcial de 4-1. Els Maristes començant a despertar molt tímidament i es posen 6-11. El Sant Gervasi no es deixa intimidar i segueix defensant amb intensitat, però amb moltes errades en el tir. Acaba el quart 10-19.

Segon quart.- Comença el quart amb un triple per cada equip. Els Maristes a falta de 6 minuts guanya 17-29, però tenen moltes imprecisions en el tir. Acaba el quart 25-42.

Aquests dos primers quarts l’Ademar ha anat de menys a més, però en cap moment ha jugat còmode. Cal dir que el camp no ajuda, però això no és excusa.

Tercer quart.- Comença aquesta part amb un parcial de 5-0 per part del Sant Gervasi, però a partir d’aquí l’Ademar reacciona i fa 8 punts, però els altres no es queden endarrere i fan 5 punts. A 5 minuts pel final el resultat és de 30-50. Acaba el quart 38-64.

Quart quart.- De seguida es posa el partir 42-72, el Sant Gervasi acusa l’esgotament i en 5 minuts només aconsegueixen 5 punts per 14 dels Maristes Ademar que es posen en bonus a 4’32’’ del final.  Malgrat això els Maristes dominen completament el partit i guanyen 53-92.

Enhorabona als Maristes i felicitats al Sant Gervasi que ha lluitat fins el final.