sábado, 1 de marzo de 2008

A.E.S.E - Ademar

Ha sigut un partit molt interessant el qual solament hem guanyat per 19 pts en comparació en altres partits.

Al 1er quart vam començar forts no obstant, no vam acabar de jugar nostre joc, però vam acabar pocs punts adalt.

Al 2n quart vam començar una mica més desperts i vam anotar més punts, però no vam córrer al contraatac.

Després de la mitja part vam fer el 2 contra 1 i ens va sortir millor i va donar resultat, creiem que tenim que seguint millorant-lo, i el marcador no es movia de diferència, 15 punts adalt pels badalonins.

Al 4t quart vam rematar el partit acabant-lo 19 adalt, 73-54 i tornant a jugar una mica millor després d'uns partits una mica dolents.

L'AESE és un bon equip i cal tenir-lo en compte pel partit de casa.

Aquesta setmana ens toca un rival molt complicat, el Barna que tenim que intentar guanyar-los com sigui.