domingo, 12 de octubre de 2008

Seqüència del partit GRANOLLERS-ADEMAR

Crònica del partit Granollers-Ademar

Començarem dient que el Granollers va ser un rival molt difícil de superar, perquè estaven molt motivats per aquest partit, van lluitar fins l'últim segon, van jugar molt dur i al màxim de les possibilitats.
El desenvolupament del partit va ser molt igualat i molt dur.
Al primer quart vam sortir una mica relaxats i els de casa ens van fer un parcial bastant important a favor seu, 10 a dalt, ens van superar en quasi totes les facetes del joc.
Passat un quart, nosaltres vam despertar i vam retocar el marcador i ens vam colocar a 6 punts abans de la mitja part.

Tot això solament va ser el principi de un partit que donaria més d'un ensurt als espectadors, el Granollers va tornar a agafar la iniciativa i va anar-se'n del marcador per 11 punts.

Ja estàvem a l'última fase del partit, vam ajustar-se el marcador i la cosa s'escalfava, no acabàvem de superar al nostre rival fins a 2'51'' del final, quan l'Adri es va treure un triple important que empatava el partit i ens donava aire a l'equip.

A la següent jugada vam defensar al màxim i vam provocar errors als jugadors del granollers tot seguit vam recuperar la pilota i un jugador local va cometre una tècnica.

Ens avançàvem per primera vegada per 1 punt gràcies a un tir lliure d'en Carlos, 61 a 62 restàven pocs segons pel final. Va donar temps a que els jugadors del granollers anotessin una cistella més 63 a 62. No estava tot dit, a 35 segons del final una canasta en contraatac d'en Roger i més tard un tir lliure de l'Enric deixaven el marcador 63-66.

En conclusió la primera victòria tan patida pero justa, en qualsevol cas tenim que continuar forts perque en aquesta lliga no hi ha ningú que regali els partits.