domingo, 2 de noviembre de 2008

Seqüència del partit ADEMAR vs TECLA SALA

Crònica del partit Ademar - Tecla Sala

Partit del qual s'esperava més del Tecla havent vingut de guanyar contra el Ubsa.

A l'inici del partit va ser amb un bon ritme, amb bastants punts, tots dos equips atacaven però no tenien constància en defensa, al final del quart 31-14.

Al segon quart l'Ademar va anotar menys punts però el Tecla es va mantenir amb 15 punts amb una defensa més dura al segon quart i tot va acabar amb un (21-15) per anar als vestuaris amb 52-29.

Després de la mitja part, va continuar la mateixa tònica però amb menys anotació per part dels dos equips, ja havia una diferència de 28 punts, (16-11) per un 68-40.

Ja a l'últim quart el Tecla va continuar amb el mateix ritme i nosaltres els hi vam permetre anotar més punts dels necessaris, per un reslutat al quart de (27-20) que dona un resultat final de 95-60.

Podem dir, que va ser un partit que va anar a ratxes, tot i això és el primer partit que guanyem tots els quarts al rival i es pot dir que estem començant a ser més regulars.

El proper partit és a Vilassar contra un rival fort i amb ganes, tindrem que jugar al màxim per poder treure un bon resultat.