domingo, 25 de enero de 2009

Calella-Ademar

Primer partit de la segona volta, amb un horari i dia del partit que no acostumem a jugar.
Diumenge a les 9:30 a Calella, només això ja donava que pensar. Vam arribar al pavelló freds però al cap d'una estona ja estavem escalfant.
Al començament del partit, els locals van sortir forts i semblava que volien guanyar aquest partit, però els de badalona vam aguantar el "tirons" dels de Calella.

Al primer quart el Calella va sortir a donar-ho tot a pista, per nosaltres els 5 primers minuts van ser una mica de desconcert però els 3 últims minuts de quart vam anotar algun que altre "bàsquet fàcil" de contraatac i vam acabar 16-20.

Al segon quart va ser molt semblant al primer, els locals van aplicar una zona que ens va deixar al principi desconcertants però vam saber reaccionar, tornàvem a estar 4 adalt en aquest quart, 17-21 per un 33-41 al descans.

Després d'una estona de descans, tornàvem a veure bàsquet, ara amb menys anotació a l'atac per part dels dos equips, i l'Ademar que seguia sense anar-se'n del marcador. 12-14 per un 45-55 a l'últim quart.

Ja a les acaballes del partit, ens vam trobar un últim quart un tant estrany, però que els visitants van saber afrontar i vam acabar 10 adalt a aquest quart (19-29) i deixaven el marcador 64-84.

Vui felicitar a tots per un altre partit que s'enva al marcador de les victòries, 15-1 que no és poc.
Ànims i a pel gavà!

1,2,3 ADEMAR!

Enric!

L´APISSONADORA VERMELLA PREN CALELLA

Un altre victoria i ja van 15. El resultat mes ampli del que s´ha vist al llarg del partit, on a cinc minuts pel final nomes eren 8 els punts que ens separavem. La veritat es que hem controlat el partit en tot moment i amb estones de bon joc i bona defensa pero no val a badar, en tres accions continuades amb 7 o 8 punts seguits s´han tornat a posar dins del partit. Hem d´arreglar aquesta situacio ja que contra equips mes forts potser ho pagarem amb una derrota. Si l´equip es tirador de tres, heu de molestar-lo, heu de puntejar-li el tir i sempre es millor que penetri perque algun company us fara una ajuda. Ademes, si anem guanyan, no heu d´atacar ràpid si no seleccionar mes el tir, invertint més la pilota i fer que la defensa es cansi. Ja veure-ho que quan mes pasen els segons la defensa es mes fluixa i s´hi troben mes forats. I per ultim m´agradaria destacar a dos jugadors que ho han brodat a la segona part amb el seu encert tant de 2 com de 3 punts: l´alex i l´adrià. El dissabte toca el gavà i hem de gaudir del joc, dels punts i que no pari la ratxa.