domingo, 23 de enero de 2011

IGUAL QUE A LLEIDA

Hola a tots.
El partit de dissabte va esser quasi calcat al de Lleida, no varem començar bé peró a messura que avançava el partit ens vam anar impossant amb un major ritme que ells, encara que a Lleida, potser perque era el primer partit, hem va semblar que varem jugar un xic millor.
Tots els equips estan millorant a messura que avança la temporada, però nosaltres també ho estem fent, amb una mica de retard, però hem de continuar amb aquesta voluntat i decissió i esperem arrivar a final de temporada en un moment óptim.
M´ha agradat la seriositat i concentració, de les poques estones que he vist, en els últims entrenaments.
Primer quart 9-16, un inici dolent, com moltes vegades. Si aconseguim almenys que no ens treguin aquestes aventatges inicials després ens serà mes fàcil.
Segon quart molt millor, 21-6, els varem ofegar en atac i en defensa, molt bon quart. A la mitja part 30-22.
Tercer quart 17-6, també motl bé en defensa i jugant amb transicions ràpides i encert en el tir exterior, la veritat es que el segon i tercer quart van estar molt bé, inclús va haber-hi alguna jugada de contratac brillant, per la rapidessa i fluidessa de la pilota, la van tocar tots fins arrivar a sota cistella en un vist i no vist. Final del tercer 47-28
Quart quart 28-21, molt bé en atac pero molt més rel.laxats en defensa. Final 75-49.
Una victoria positiva, un atac amb bastant encert i moments defensius bastant bons e intensos.
En els tirs lliures varem estar molt millor, hem de continuar concentrats en ficar-los i no confiar-se, cal tenir-ho sempre present perque una gran part dels partits es decideixen per ells, pero ja no va esser el desastre de l´ultim quart del Círcol.
Ficar els tirs lliures facil.lita molt les coses, primer que l´equip rival s´ho pensa mes alhora d´anar durs i segón que es una forma fàcil d´anotar.

La setmana que bé a Figueres, pista-trampa, encara que no us ho sembli. Hem d´anar intensos desde el primer moment o pot complicar-se la cosa. Els resultats dels partits es van i aniran ajustant en aquesta segona volta.

Salutacions i per el proper partit, bon viatje, molta sort i força Ademar.