domingo, 9 de octubre de 2011

Partit Ademar Vs C.B. Sant Pep

Els que som foranis de Badalona, una de les primeres coses que t’assabentes quan arribes a aquesta ciutat és que l’equip Sant Josep, és el Sant Pep i que la rivalitat entre els Maristes Ademar i el Sant Pep és comparable a un partit Barça-Espanyol.

Avui diumenge 9 d’octubre s’han enfrontat el Junior A Maristes Ademar i el Junior A Sant Pep. Una setmana abans ja es parlava entre els pares d’ aquest partit. Per més inri els dos anaven primers de grup. La feina dels entrenadors a l’hora de mentalitzar i preparar els jugador ha estat especialment intensa. D’això en sap molt el nostre entrenador, en Joan, home que ha creat el seu propi mètode aplicable a qualsevol situació de la vida (...si guanyem ho farem amb el nostre estil d’humilitat, respecte al contrari i a les normes, però recordeu molt bé aquestes paraules: “Només és digne de ser lliure aquell que lluita per ser-ho cada dia” )

Amb tot aquest panorama per endavant, la gent ha anat arribant a La Plana disposada a veure un bon espectacle. En aquests partits s’ajunta gent de totes les edats: amics dels jugadors, pares, germans, avis, veïns,... son dos equips de casa i ningú es vol perdre aquesta rivalitat. Es una bona anera de passar un diumenge per la tarda.

A les 17’45h ha començat el partit. El pavelló és ple de gom a gom.

Primer quart.- Molts nervis i acceleració per part dels dos equips, l’Ademar ha entrat en bonus molt aviat, però el marcador molt  igualat  fins el minut cinc, a partir d’aleshores el Sant Pep s’ha anat desmarcant una mica i han acabat 12-19.
Segon quart.- L’Ademar s’ha anat recuperant i s’han posat 20-21. Però el Sant Pep ha reaccionat i ha anat per davant del marcador fins el minut 2’43’’ que s’han posat 30-29. El Sant Pep ha entrat en bonus. En el minut 1’02’’ han xiulat una falta antiesportiva contra el Sant Pep. Final del quart 34-31.
Tercer quart.-  L’Ademar va pel davant però el Sant Pep no el deixa allunyar-se. L’Ademar està bastant imprecís. Acaba el quart 49-48.

Quart quart.- En el minut 7’ el Sant Pep ja està en bonus. Això ho aprofita l’Ademar, però el Sant Pep segueix lluitant i en el minut 3’07’’ es posen 63-59. Més emoció impossible. Un triple de l’Ademar ens dona oxigen. A 11’’ del final xiulen antiesportiva al Sant Pep. Final del partit 69-64.

Felicitats a l’Ademar que es posa primer de grup. Però també cal felicitar al Sant Pep perquè ha estat un partit molt renyit.
Avui si que hem disfrutat tots plegats, ei!!!, però també hem patit moltíssim.