domingo, 5 de octubre de 2008

La lliga acaba de començar

Hola soc l'Aitor, he vist la crònica d'en Marc, molt acertada, ja que jo opino lo mateix.
Una altra cosa que vull dir es que la lliga acaba de començar ara, i que no enstenim que confiar ni un sol minut.
La semana que vé, tenim un rival que no serà fàcil guanyar, ja que juguem fora i a las 17:30 de la tarda un dissabte. Encara ens queden rivals molt forts per al davant.
A! un altra cosa, habera si en Roger es recupera i podem jugar tot el equip complet, que ens fa falta.

AiToR

Crònica del partit Ademar-Sabadell

Vam començar força bé, tant en àtac com en defensa, tots els jugadors van sortir molt motivats i vam agafar una bona distància en el marcador. El Sabadell el primer quart van sortir a pista desconcentrats.
En el segon quart el Sabadell es van acostar al marcador, ja que vam afluixar en defensa i ells ho van sapiguer aprofitar.
A la mitja part el Lluis ens va recordar la defensa de dos contra ú per poder marcar una gran diferéncia i arribar al últim quart amb prou diferéncia.
L'últim quart s'anaven acostant ja que van fer una defensa a tota la pista i van estar encertats al tir.
Recordar que en el Sabadell hi havia el jugador Víctor que havia jugat amb nosaltres, i va fer un bon partit, encara que es notava una mica nerviós.
Vam arribar al final amb una bona diferéncia que ens deixa en un bon lloc i esperem mantenir aquest ritme.
Roger encara el tenim lesionat, i esperem que el pròxim partit estigui a pista.