domingo, 23 de noviembre de 2008

Crònica del partit UBSA - Ademar

Desè partit de la temporada, a Sant Adrià.

Tots teniem en ment la temporada passada, l'UBSA, té un gran equip, pràcticament el mateix de l'any pasat, nosaltres arribàvem prou forts i amb ganes d'aconseguir la desena victòria consecutiva.

L'ambient al pavelló era molt bonic, havia una graderia petita però plena d'aficionats per part dels dos conjunts.

Al primer quart, es va jugar amb molta intensitat amb bona defensa per part nostre i bastant encert de cara a cistella, però l'UBSA va apretar als minuts finals del quart i va deixar el marcador ajustat, 23-24.

Al segon quart, els dos conjunts van tenir bons moments i el partit semblava bastant boig, els badalonins, controlaven bastant bé el rebot i això els va beneficiar per acabar aquest quart 18-26 per un 41-50 al descans.

Després de la mitja part, el partit va continuar amb la mateixa tònica, potser, l'UBSA va anar de pujada, presionant més per retallar punts al marcador, però al final el quart va acabar 19-20 que deixava el marcador en un 60-70.

Ja a l'últim quart, la pressió augmentava, al principi del quart vam aguantar bastant bé però al cap d'uns minuts un UBSA crescut i un dolent percentatge en tirs per part de l'Ademar va fer que l'UBSA s'apropés fins 1 punts per sota del marcador, però en aquell instant vam reaccionar amb una molt bona defensa i amb encert als rebots feina que ens va ajudar a guanyar el partit amb un parcial de quart de 17-13 per un 77-83.

Ja son 10 els partits guanyats, tenim que seguir amb una bona dinàmica d'entrenos i treballar dur per poder continuar millorant com a equip.

Ara tots hem de pensar en el SESE que donaràn guerra a casa seva.