jueves, 6 de enero de 2011

TORNEIG GIRONA

Hola a tots. Comentar una mica els partits del Torneig Memorial Nil Vilar, entre daltres moltes coses, un noi amic del basquet com tots nosaltres. Malauradament una gran pérdua per a tots.
Un torneig amb una representació d´equips on podem estar molt contents que ens haguin convidat. Equips vinculats a en Nil (Sant Josep de Girona i Adepaf Figueres) i equips d´un cert prestigi en representacio de Tarragona (CBT) i Barcelona (Cornella i nosaltres), la qual cosa es d´agrair.

Els partits m´han donat sensacions molt diferents. El primer contra Sant Josep B, penso que varem malgastar els 3 primers quarts 40-30, no hem va semblar que posesim gaire intensitat en aquests 3 primers quarts i més veient l´ultim, que de un promig de 10 punts per quart vam fer 26 punts i varem apretar el partit però no suficient per tenir realment opcions. Si et vols mostrar com un equip que va a guanyar ho has de fer des de el primer moment, almenys mostrant una actitut molt mes intensa.
Si fos una nota de preavaluació d´una asignatura diria que heu de millorar en la vostra actitut, no només al final del trimestre. :-)

Segon partit com ja li comentava a algun company, "ja veuràs com ara juguen molt bé, el Cornellà es qui és i ens el pendrem en serio desde el primer moment, no se si guanyarem o perdrem pero, canviarà la imatge totalment i de fer el ridicul, ni parlar-ne".
Efectivament va esser així, 7-14 per nosaltres d´inici i una mica de pàjara que tampoc es anormal, vam acavar el quart quanyant d´un o perdent d´un, no recordo 17-18
Segon quart igual d´intens i interés i a la mitja part crec que guanyavem de 2.
El Cornellà ho va passar malament quasi tot el partit per merits nostres.
Tecer quart idem de idem, vam acavar iguals o +2.
Ultim quart on també ho varem fer molt bé exceptuant 3 o 4 minuts, que va esser quant ens van agrafar unes aventatge de 4 o 6 puntets, donat que varem canviar el joc col.lectiu per voler sentenciar cadasqú per la seva banda, un error. A falta de 2 minuts ens vam centrar mes i amb coratge i bon joc, inclús vam arrivar a 2 punts al final, sense opcions, pero una ultima jugada bastant bona amb 6 segons vam ficar un triple que va deixar el resultat a -2. Si no s´en hagués anat una mica l´olla en aquest 3 o 4 minuts podriem haber guanyat, però també cal dir que la resta del partit va esser impresionant, plantant cara i superant a un gran equip com es el Cornellà, per tant us vull felicitar en aquesta ocasió perque us reconec l´esforç, el treball i la bona mentalitat i predisposició des de el primer moment.
Jo crec que si som capaços de fer això, som capaços de fer moltes coses bé.
El Cornellà finalment va guanyar el Torneig d´un punt al Girona A, Girona A va guanyar de +25 al CBT crec, Cornellà va guanyar de 8 o 13 a Girona B, etc. etc., tots aquests resultats hem fan pensar que som un equip molt competitiu quant volem, però hauriem de voler ser-ho sempre i cada partit.

Tercer i ultim partit contra Adepaf, un conegut de la nostra lliga, 25-16 al primer quart inclós un triple d´ells, una mica a la remanguillé en l´ultim segon. Els varem superar ampliament al primer quart.
Segon quart una mica mes fluix (12-12)
Tercer i ultim quarts, ja vam tornar a impossar una mica mes de ritme i les aventatges van anar en augment fins el final, vam estar aprop dels 30 i després finalment de 24 crec, però una mica de lio a la taula no se sap realment si van ser mes o menys, (va haver-hi moments que els nostres punts el posaven a ells i a l´inrevés, amb la diferencia existent no tenia massa importantcia) No sé de nosaltres qui fa ficar un triple i li van sumar a ells, millor haber-lo fallat, no? Es broma.
Lo millor es mostrar-lis una superioritat, que per el partit de Figueres els deixi tranquils si marxem de 10 punts, que ho trovin normal. Allà UBSA quasi palma, -20 al tercer quart, remontada, pròrroga i +2 per UBSA finalment. No hay rival pequeño.

Ara Santfeliu a la lliga, superimportant, anirem d´un en un, però penso que els dos proxims partits son importantissims. (Tots els partits son importants, ja ho sabem...)
No es per pressionar ningú, però, m´agradaria que juguessiu sense nervis pero amb molta seriositat, concentració e intensitat desde el primer moment.

Una abraçada a tots, bon any nou i salut, molta sort per el proper partit i força Ademar.

PD: Els que us haguin portat carbó els Reis, porteu-se millor per l´any que bé. Teniu tot un any per ser bons. :-)