viernes, 5 de diciembre de 2008

Crònica del partit SESE - ADEMAR

Onzè partit de la temporada.
Si no vaig errat, primera vegada que juguem diumenge al matí i bastant d´hora (a les 9,30) aquesta temporada i com a tal, cares de son.
Al primer quart tot i portar certa iniciativa, varem acabar 21-21. En atac anàvem bé però no acabàvem de defensar prou.
Al segon quart varem sortir amb mes intensitat, semblava que ja havíem despertat i vam defensar una mica millor, per això varem poder anotar mes també. Sobretot de contraatacs, producte de la major intensitat defensiva amb recuperacions i assegurant mes el rebot.(parcial de 17-29 per un 38-50 al descans)
Al tercer quart el Sese va apretar molt i van tenir un nivell d´encert molt alt, amb la qual cosa ens van tornar a apretar i es van endur el quart 23-21. (61-71 al final del tercer quart)
A l´ultim quart ja es veia que havíem d´esforçar-nos de valent o podíem tenir dificultats i així ho varem fer, una defensa forta que ens va donar molts punts. Al Sese li va costar superar-la, tot i fer 18 punts, amb recuperacions i contraatacs ens vàrem sentir còmodes. (18-31 per el 79-102 final)
Un partit ven treballat en atac i la defensa a estones, de nou partit guanyat i onzè consecutiu.
Ara a seguir treballant per rebre a l´Almeda.