domingo, 3 de febrero de 2008

Ademar - St. Fruitós

Va ser un partit amb un clar avanatge per part dels badalonins.

El primer quart va començar amb un St. Fruitós molt fort i un ademar molt fluix, tot i que per davant del marcador.

El St. Fruitós no hauria de ser un rival difícil per l'ademar, donats els resultats dels altres partits, però no va ser així.

Al segon quart el St. Fruitós va seguir donant guerra a l'ademar, que encara no havia aconseguit reaccionar, però seguia a davant del marcador.

Després del descans l'ademar va continuar igual que als altres dos quarts, amb un joc molt espès i lent que no donava fruits a l'hora de anotar, però es va notar alguna millora respecte als altres quarts.

A l'últim quart els jugadors del St. Fruitós van notar el seu cansanci, i l'ademar es va escapar del marcador acabant el partit amb un 81-38 favorable a l'ademar.